здр.колеги искам да си сложа на мойта кромичка такива аморитсюри,помагайте каква им е далжината,мн.ще сам ви благодарен на поне една близка снимка на скайп vin_dz дайте ми или линк,че сам нов тук,пак и сам гост.Извинете ме ако не е мястото тук на таз тема,или ако има вече такава,сори,дайте ми и линк,моля.Гледам се продават такива,ма нема снимка http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
Известие
Collapse
No announcement yet.
искам информация за амортисьорчетата на предния капак на 164ка
Collapse
X
-
Така сега слеязох и ги мерих (апарата го дадох и снимки до 07,05 не мога да направя)Размер при разпънато състояние 615мм. при свито (колкотому позволява при затворен капак) 380мм. от център до център на болтовете.Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
166 2.4 JTD '02
164 2.5 TD '98 ex
Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.
Comment
-
Така - прибл. 610 мм. от опора до опора разгънат (сн. 1); корпус - 320 мм. (2); стъблото стърчи от корпуса около 60-65 мм. при свито положение (3);
Ето и надписи от самия амортисьор
674826 0240N 149/95'C'17
60.558.222 UME CLast edited by didod; d.m.y г., 20:24.
Comment
-
2-та края на амортисьора са плоски. Има нещо като оси, която го закрепва към захватите.
После ще ти пратя снимките на мейла, като зуум-неш се вижда добре.
Comment
-
-
мн.сте изчерпателни,благодаря пак,като дигаш предния капак,сам ли се отваря или малко усилие иска и затварянето как става,значи смакнах амортисорите от задната врата и ги монтирах отпред за опит стана мн.добре.
http://www.swdasdasd.snimka.bg/album...lbum_id=372167
Comment
-
др.въпрос ми изниква,могат ли да се демонтират захватите /накрайниците на аморт./ направо с тях да ги слаам,инак далжината ми пасва добре,искам да не дупча и направо на едното от заващането на калника и купето да е и направо на пантата както на сним.по нагоре.Благодара на сички за садействито.А и кам колегата didod ако мои снимки и на захватите,че неам познати с 164ки тук.Last edited by vin_d; d.m.y г., 23:50.
Comment
Comment